BEREGENING

 

 • Beregening voor volle grondgewassen zowel met aluminiumbuizen of met telescopen of met een beregeningshaspel.

 

 • Besturing d.m.v. een computer of beregeningsautomaat of afstandsbediening.

 

 • Beregening voor containerteelt en tray velden zowel met pvc buizen of met pe-slangen afwateringssystemen en opvangputten.

 

 • Druppelsystemen en dak beregeningen en nachtvorst bestrijding.

 

 • Beregening voor tuin en zowel handbediening als volledig automatisch ondergronds en bovengronds.

 

 • Ook voor bronboringen kunt u bij ons terecht.

ELEKTROTECHNIEK

 

Wij kunnen alle voorkomende electro werkzaamheden voor uw uit voeren. Of het nu in uw kas of loods of kantoor enz. is maakt niet uit. In onze werkplaats bouwen wij alle schakelkasten zelf met diverse besturingen bv. plc besturing of via interfac. Wij maken schakel kasten voor onderandere pomp sturing regeling voor een verwarming voor verlichting enz. Ook bouwen wij diverse groepen kasten van groot tot klein samen en installeren wij deze ook.

 

Ook kunnen wij bekabeling voor uw ict en telefonie verzorgen. Ook installeren wij diverse alarm installatie en telefoon installatie zowel mobiel als vast.

OSMOSE

 

Door de jaren heen worden kwaliteitseisen verder en verder aangescherpt. Dit geldt ook op het gebied van kwaliteit van het druppelwater. En vooral in de teelt van aardbeien waar silicium een grote rol speel en met de eisen voor het hergebruik van drain water loopt de silicium maar verder op. Waardoor er meer hemelwater gebruikt moet worden maar dit is beperkt onder ander door opslag capaciteit en de neerslag die er valt.

 

Om u te voorzien van een hoge kwaliteit water leveren en installeren wij omgekeerde osmoseinstallaties. Deze techniek wordt veelvuldig gebruikt voor: drinkwaterproductie, proceswaterproductie voor div. fabrieken, afvalwaterzuivering.

 

Onze installaties stellen u in staat om in één stap kwalitatief zeer hoogwaardig water te produceren, waarbij vrijwel alle storende elementen als ijzer, kalk, silicium en organische verontreinigingen uit uw bronwater verwijderd worden. Onze installaties zijn leverbaar in diverse maatvoeringen waarbij u zelf uw ‘schoonwater’ behoefte aangeeft. Aan de hand van uw behoefte ontwerpen wij een installatie welke ruimschoots voldoet aan al uw kwaliteitseisen voor druppelwater.

BELUCHTERS

 

We hebben vier soorten beluchters:

 

 • Paddlewheel beluchter
 • Airjet beluchter
 • Impeller beluchter
 • Splash beluchter

 

Brengt zuurstof in het water en brengt het water in beweging en er komt zonlicht in contact met het water. Dit voorkomt algen groei en stinkent water en brengt de bicarbonaat (hco3) naar beneden. We hebben deze beluchter in 4 type’s en zowel 230 als 400 v Meestal wordt de beluchter geplaatst in combinatie met een schakelkast met thermische beveiliging en een digitale tijdklok.

WATERONTHARDERS

 

Een hoge energierekening, verstoppingen in het koffie-apparaat, continu reparaties aan uw wasmachine; het typische gevolg van een teveel aan kalk in uw water. Gelukkig zijn er oplossingen!

 

Gotech BV heeft zowel voor de particuliere als voor de bedrijfsmatige gebruiker onthardingsapparatuur in haar pakket.

 

De waterontharders zijn te verkrijgen in diverse maten en uitvoeringen. Het concept is eenvoudig maar doeltreffend. Het aangevoerde water wordt door een harsfilter geleid. De aanwezige kalkdeeltjes worden aan de harslaag gebonden, waarna het ontharde water zijn weg vindt door het verdere leidingsysteem. Een tijdsgestuurd besturingsmechanisme zorgt ervoor dat de harslaag met regelmatige tussenpozen met zout water wordt gespoeld.

 

Het zoute water zorgt er voor dat de kalkdeeltjes weer uit de harslaag worden verwijderd. Op deze wijze kan geen verzadiging van de harslaag optreden. Dus wilt u eindelijk af van uw kalkwaterproblemen? neem dan contact met ons op voor een offerte op maat voor uw situatie

DRAINAGE

 

Wij zijn in het bezit van een mini kettinggraven waarmee we sleuven kunnen maken van 45 cm diep in tuinen. ook bestaande tuinen onder het gras dan snijden we een zode weg met een zoden snijder en maken dan een sleuf met een ketting graver en maken dan het geheel weer dicht.

 

Ook zijn we in het bezit van een midi ketting graver waarmee we sleuven kunnen maken in tuinen wei landen en akkers ook onder stellingen. Deze ketting graver gaat 60 cm diep en 12 cm breed en 60-180 m/u.

 

Wij leveren en leggen alle drainage materialen en afvoer leidingen.

ONTIJZERING

 

Ontijzeringinstallaties voor alle capaciteiten van 1m3/per uur tot? Al onze ontijzeringinstallaties zijn open uitgevoerd en vervaardigd uit pe ketels die zowel handmatig als volledig automatisch teruggespoeld kunnen worden.

 

Waarom ijzer verwijderen uit grondwater?

 

 • Verstoppingen van sproeidoppen, druppelaars, drinknippels en leidingen.
 • Roestneerslag op gewassen bestrating en muren constructies.
 • IJzer geeft een onaangename kleur, geur en slechte smaak aan het water.

 

 

Gotech produceert en installeert ontijzeringinstallatie’s waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan en dit voor een zeer concurrerende prijs. De installatie’s worden opgebouwd naar uw wensen, wel of niet geadviseerd door ons bedrijf. Ook kunnen de installatie’s dubbel ( of meer ) uitgevoerd worden voor grotere waterverbruikers of sterk ijzerhoudend water.

WATEROPSLAG SILO’S

 

Opslagsilos worden geleverd die aangepast zijn aan de locale eisen en omstandigheden.watersilo Deze flexibele opstelling betekent dat ook voor U een passende oplossing kan worden geboden voor uw opslagprobleem.

 

Indien gewenst kan er ook een op maat gesneden oplossing voor u worden gezocht. De maten van de silo’s worden op aanvraag naar u gestuurd.

WATERBASINS

 

Door te luisteren naar de gebruikers van onze producten zijn wij in staat om actief betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van wateropslagsystemen voor de markt. zowel in Daarbij zijn wij dagelijks bezig met innovatieve ontwikkelingen om tot een kwalitatief hoogstaand product te komen. Ons assortiment heeft zich daardoor in de afgelopen jaren sterk uitgebreid.

 

Wij kunnen voor u verzorgen:

 

 • Het graafwerk
 • De benodigde folie in alle maten zowel pvc als astryn
 • Taluudbescherming
 • Alle zuigleidingen
 • afvoerbuizen

 

HETELUCHT VERWARMING

 

Ermaf heteluchtkanonnen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, waardoor ze ongevoelig voor onvriendelijke omgevingen. De GP14 is voorzien van een BCU. De automatische ontsteking wordt veroorzaakt door een ontsteking elektrode. De verwarming wordt bewaakt door een ionisatiebeveiliging. Het apparaat is uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. Een volledig automatische werking wordt verkregen door middel van een thermostaat of klimaatcomputer.

SUBSTAAT REGELING

 

Tuinbouwcomputers voor het regelen van beregenings substraat of eb en vloed op uw bedrijf. Naast de gebruikelijke metingen en regelingen heeft de MCU® de volgende mogelijkheden:mcu_plus Alle bekende unitsystemen kunnen gelijktijdig door dezelfde computer worden bediend. Geïntegreerde regelingen voor directe injectie of mengbakunits, maar ook voor het klaarzetten van A en B oplossingen Volledige vrije toewijzing van kranen en kraangroepen zowel naar groep als unit. Zeer flexibel inzetbaar zoals bijvoorbeeld ook toepassen van gietwagens, grote debietverschillen, eb en vloed tafels of vloeren. Tuinbouwcomputers voor klimaatregeling op uw bedrijf.

KLIMAAT REGELING

 

De MCU klimaatcomputer stuurt naast de gebruikelijke regelingen onder meer: Meerdere ketels, maar ook meerdere complete ketelhuizen met eigen warmtebuffers Optimalisering van de inzet van restwarmte door integratie van warmtewisselaar, ketels, WKK intallaties, bufferregeling en CO2 behoefte. Continu CO2 Meting per afdeling, geïntegreerd in de meetbox. Toepassing van softwarematige afregeling van sensoren: zodat bij vervanging veelal ook bestaande sensoren van andere merken gebruikt kunnen worden. Zodat eventuele afwijkende metingen eenvoudig te corrigeren zijn.

DEUR & POORT

 

Bij Gotech zijn er verschillende mogelijkheden betreft het openen en dichtdoen van deuren en poorten.

 

 

 • Schuif poorten
 • Vleugel poorten
 • Garage deuren
 • Industrie deuren

 

Gotech Installatie Techniek 

“Groothandel & installatiebedrijf op het gebied van beregening en elektrotechniek”